Актьорът от Сам вкъщи“ Кен Хъдсън Кембъл, на 61 години, е

...
Актьорът от Сам вкъщи“ Кен Хъдсън Кембъл, на 61 години, е
Коментари Харесай

Рак пипна Дядо Коледа от Сам вкъщи

Актьорът от „ Сам у дома “ Кен Хъдсън Кембъл, на 61 години, е диагностициран с рак, а фамилията му започва акция за набиране на средства, с цел да се опита да помогне за покриването на „ големите “ разноски.

Кембъл, който също взе участие в  " Армагедон ", се появи като мъдрия Дядо Коледа в „ Сам у дома “ от 1990 година с Маколи Кълкин.

ой беше диагностициран с рак на 27 октомври, откакто лекарите откриха израстък, който " неуловимо е израснал в дъното на устата му и е почнал да навлиза в зъбите му ".

Изявлението на страницата на звездата в GoFundMe изяснява, че той ще се подложи на 10-часова интервенция на 7 декември за премахване на тумора, която също ще отстрани забележителна част от челюстната му кост, дружно с лимфни възли, които ще се употребяват за подкрепяне на възобновяване на нова челюст.

Кембъл също би трябвало да се изправи пред лъчева терапия, както и вероятно курс на химиотерапия в това, което се чака да бъде уморителен шестмесечен интервал на възобновяване.

За страдание, той загуби здравната си застраховка през януари 2022 година, която преди този момент го покриваше за повече от три десетилетия от кариерата му, като фамилията му очакваше галактически високи спомагателни разноски, макар прекосяването към нов осигурител, в който Кампел има „ огромна религия ".

„ Независимо от това, той чака една седмица в болничното заведение, занимавайки се със сонда за хранене, кожни присадки и трахеотомия, а ние преглеждаме спомагателни благоприятни условия за възобновяване като домове за възрастни хора. Въпреки че физиотерапията и логопедията са покрити, ние чакаме големи разноски от личния ни джоб за болногледачи/квалифицирани медицински сестри, застрахователни награди, здравно съоръжение, превоз, зъбни импланти, протези и кой знае какво още “, се споделя в изказването на страницата за набиране на средства.

„ Кен Кембъл е фамилен човек. Любящ татко на две деца с възхитителна жадност за живот и пристрастеност към актьорството, писането и спорта. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР